T I T   K H U N
DE SOFT STYLE KUNTAO VAN 'MENEER' TAN ENG HO
De geschiedenis van Tit Khun © Copyright 2021 de School van de Kraanvogel De overlevering van 'meneer' Tan
Wat is Tit Khun en hoe werkt het? Wat zijn de basisideeŽn achter de bewegingen? Wat maakt dat het een interne krijgskunst is? Wat is Kuntao en op welke manier is Tit Kun een Kuntao-stijl?

Voor een antwoord op deze vragen en meer kun je HIER meer lezen.
De overlevering van Tit Khun -voor zover bekend- begint met haar aankomst in het voormalige Nederlandsch-IndiŽ. 'Meneer' Tan deed zijn best om zijn leerlingen  zoveel mogelijk te vertellen van wat hij over deze geschiedenis wist. Lees HIER verder.
Om de plaats van origine van Tit Khun in China te traceren deed Roel Jansen uitgebreid onderzoek. Een weergave van dit onderzoek kun je HIER lezen.
'Meneer' Tan Eng Ho vertelde altijd veel verhalen en anecdotes tijdens het lesgeven. Die verhalen waren nooit 'zomaar': er zat altijd iets in dat uitlegde waarom er op een bepaalde manier werd lesgegeven, wat het nut was van een bepaalde trainingsmethode, enzovoorts.
Alle verhalen van 'meneer' Tan -inclusief een korte beschrijving van de context waarin hij ze vertelde- kun je HIER vinden.
Deze website is niet bedoeld om reclame te maken voor Tit Khun (ze is hooguit bedoeld als een soort van vastleggen), maar het zou kunnen zijn dat je geÔnteresseerd bent geraakt.
Om te voorkomen dat je eerst veel geld uitgeeft aan privťlessen kun je jezelf beter eerst de oefening aanleren die je op DEZE pagina vindt.
Contact:

Roel Jansen
Tel.: +31 651 720 186
E-mail: roel@titkhun.nl